Депутатка з Чернігова схватила за горло волонтера

4 жовтня під час акції під стінами Чернігівської міської ради місцева депутатка Марина Рейко (Семененко) схватила волонтера Олега Серика за горло. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Інцидент стався під час проведення акції «Гроші на дрони, а не в асфальт». Коли волонтер вгледів серед учасників депутатку Чернігівської міської ради Марину Рейко, то запитав у неї, що вона тут робить? Адже за словами Серика,  Марина Рейко реалізувала владним державним інституціям деякі будматеріали за ціною, які перевищують у кілька разів ринкову вартість?

Ми зв'язалися додатково з Олегом Сериком і запитали у нього про причини інциденту. Ось що він нам повідомив:

«Будівельний гіпермаркет (ТОВ «Чернігівторг»), який є бізнесом родини Рейко, продавав будматеріали Чернігівській  обласній військовій адміністрації за завищеними в 2-3 рази цінами... Будматеріали закуповували для відбудови житла мешканців області, будинки яких було знищено під час бойових дій. Їй це не сподобалося і вона раптом мене схватила своєю рукою за горло, напевно намагалася спровокувати на подібні дії».

Серик заявив, що акція не є політичною, а Рейко — депутатка Чернігівської міськради від «ЄС», тож на його думку, вона прийшла, аби «долучитися» до учасників акції і таким чином пропіаритися.

Нагадаємо, що депутатка Марина Рейко у свій час написала пост у соцмережі, а потім це й підтвердила на сесії міськради, що українці взагалі не є нацією. «Украинцы ─ не нация, это народ, искусственно объединенный одной территорией», — писала на своїй сторінці у Фейсбук пані Марина. Щоправда, пізніше вона в інтерв'ю прокоментувала нам, чому дотримується такої думки. А за результатами опитування чернігівських медійників, у категорії «Депутати місцевих рад, які є найбільш закритими і не йдуть на контакт зі ЗМІ», Марина Рейко ввійшла у «лідери» цієї номінації.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?